Op 8 juli 2024 jl. is een koopovereenkomst gesloten met Heijmans. Heijmans neemt de aandelen over van ons bedrijf. Binnen enkele maanden verwachten wij de goedkeuring van de mededingingsautoriteit ACM. Zowel de bouwtak als de ontwikkelingstak zullen volledig zelfstandig blijven opereren, waarbij de dagelijkse aansturing zal worden verzorgd door Alf van der Sanden (directeur bouwbedrijf) en Tino Verspaandonk (directeur projectontwikkeling).

Peter van Gisbergen, algemeen directeur/eigenaar:

“Omdat ik geen bedrijfsopvolging heb, was ik al enige tijd bezig met het zoeken van een overnamekandidaat. Hierbij waren voor mij drie criteria van belang: dat er met respect met de werknemers wordt omgegaan en dat iedereen mee over kan; dat het bedrijf onder eigen naam zelfstandig voortgezet kan worden; dat er vanuit de locatie in Hooge Mierde gewerkt kan blijven.

Met de overname door Heijmans en met de inzet van Alf en Tino, ben ik ervan overtuigd dat de continuïteit van het bedrijf gewaarborgd is.”

Peter van Gisbergen zal tot eind 2025 betrokken blijven bij de onderneming en zal zijn taken gefaseerd overdragen.  Alle medewerkers blijven in dienst, wij zullen actief blijven vanaf onze eigen kantoorlocatie in Hooge Mierde en van Gisbergen blijft dus gewoon van Gisbergen.