Wij kenmerken ons als een gezond familiebedrijf, zowel uit financieel als uit vooruitstrevend oogpunt. Dankzij onze visie en gestage groei staan wij garant voor zowel procesverbetering als productverbetering. Onze duurzame samenwerking met diverse bouwpartners vormt een pluspunt in de markt. Het delen van kennis en elkaar iets gunnen levert op: wederzijds vertrouwen, waarop je kunt bouwen.

Op die manier bouwen wij aan een goed fundament voor onze klanten en opdrachtgevers. Wij ontwikkelen en bouwen vanuit klantperspectief. Ketensamenwerking bundelt krachten en creëert voordelen in kwaliteit, bouwtijd, prijs en kennisniveau. Daar bovenop bieden wij in de meeste gevallen ook nog eens gratis onderhoud.

Om onze klanten nog meer bescherming, vertrouwen en zekerheid te geven zijn wij bovendien aangesloten bij Woningborg. Onze woningen worden dus gerealiseerd volgens de normen en voorwaarden van de Woningborg Garantie- en Waarborgregeling.

Als Erkend Woonbedrijf beschermen wij onze klanten dus tegen uiteenlopende risico’s, zoals faillissementsrisico of bouwkundige gebreken. Zo bieden wij bescherming en zekerheid. En dat geeft onze klanten een meer dan vertrouwd gevoel.

Woningborg waarborgt:

  • de afbouw van de woning in het geval van faillissement van een bouwonderneming;
  • de garantieverplichting van een bouwonderneming; mocht de bouwonderneming niet meer kunnen of willen herstellen dan draagt Woningborg hier zorg voor;
  • onafhankelijke bemiddeling door Woningborg; wanneer er na oplevering van de woning geschillen tussen koper en bouwonderneming over de kwaliteit van de woning ontstaan dan kan Woningborg hierin bemiddelen;

Beleidsverklaring NEN ISO 9001/VCA**
Onze beleidsverklaring kunt u hier downloaden

Algemene inkoopvoorwaarden
Onze algemene inkoopvoorwaarden kunt u hier (Algemene inkoopvoorwaarden) downloaden.

   Recycle