Ontwikkelen

Ontwikkelen doe je samen. Dat is ons motto. Wij hebben ruime ervaring in het zelfstandig ontwikkelen van woningen en bedrijfspanden.
Lees meer

Bouwen

Bouwen doe je samen, bouwen verbroedert. Wij doen wat wij zeggen en zeggen wat wij doen. Dat doen ook onze bouwpartners.
Lees meer

Renoveren

Maak kennis met onze projectmatige renovatiemethode. Onze manier van renoveren noemen wij 'renoveren in een ander jasje'. Onze sterke wijze van conceptueel denken, biedt krachtige duurzame oplossingen.
Lees meer

Het Woonmenu

Graag serveren wij ons woonmenu. Gewoon, omdat het kan. Onze virtuele woningsamensteller stelt smaakvol een uniek woonhuis samen. De 'menukaart' neemt je stapsgewijs en overzichtelijk mee door alle opties voor jouw nieuwe huis. En heel handig: je hoeft er de deur niet voor uit.
Lees meer

Service & Onderhoud

Vanzelfsprekend bouwen wij voortdurend aan een tevreden klantrelatie. Bovendien draagt het juiste onderhoud van materialen en installaties bij aan de levensduur van de woning. Vandaar dat wij, bovenop de garantievoorwaarden van Woningborg, op onze woningen extra service en onderhoud bieden.
Lees meer