Wij bouwen voortdurend aan procesverbetering. Die filosofie heeft geleid tot de ontwikkeling van onze unieke bouwformule: conceptueel denken. Daardoor overzien wij het geheel. Wij denken groot en doen dat samen met onze bouwpartners. Wij bouwen dus zichtbaar en succesvol volgens de LEAN-gedachte.

DCIM100MEDIADJI_0064.JPG
Op die manier bouwen wij aan een goed fundament voor onze klanten en opdrachtgevers: het ontwikkelen en bouwen vanuit klantperspectief. Ketensamenwerking bundelt krachten en creëert daarmee voordelen in kwaliteit, bouwtijd, prijs en kennisniveau.

Om goed te kunnen blijven bouwen is een standvastige zelfontwikkeling onmisbaar. Daarom kan de lat voor ons niet hoog genoeg liggen. Van Gisbergen, gewoon goed.

 

Onze VISIE / Onze blik op bouwen

Méér dan LEAN
Openheid over kosten en keuzevrijheid vanzelfsprekend in de bouw? Bij ons wel. Dát is onze kracht. Wij maken scherpe prijzen en grote flexibiliteit waar. Hoe? Onderaannemers zien wij als bouwpartners voor de lange termijn. Alle woningen worden binnen een vaste bouwtijd en met een vast team van eigen mensen en bouwpartners in ketensamenwerking gerealiseerd. Iedereen voelt zich daardoor medeverantwoordelijk voor het beste resultaat: een tevreden klant. Bovendien delen we succesvol elkaars kennisniveau. Specifiek en kennisgericht dus.

Modulair bouwen
Onze onderscheidende kracht is vooral zichtbaar bij de realisatie en ontwikkeling van grondgebonden woningen. Onze bouwwijze en -filosofie is flexibel in te passen in elke stedenbouwkundige situatie en is daarom hét model voor succesvol bouwen. Wij bewaken klantwensen, tijd, kwaliteit en kosten, ongeacht welk projectstadium. Onze manier van bouwen is het resultaat van onze doordachte ontwikkeling en biedt maximaal rendement. Dat geldt voor zowel projectontwikkeling, projectmatige nieuwbouw, utiliteitsbouw, woningbouw, bouwservice als onderhoud.

Woonmenu
Wij serveren kwaliteit, flexibiliteit en snelheid dankzij ons ontwikkelde ‘Woonmenu’. (H)eerlijk wonen? Proef dan onze heerlijke menusuggesties voor een duidelijke prijs. Klanten stellen eventueel op internet hun woning samen. Zelfs de keuze voor een energievariant, EPC 0, of uitbouw is mogelijk. Ons woonmenu is universeel inzetbaar voor alle projecten. Energieopties en grote bouwkundige opties zijn per woning realiseerbaar.gereedschap

Onze herkenbare kracht
Bijzonder? Het is gewoon Van Gisbergen. Wij draaien het dus om: het bijzondere is bij ons gewoon.

Dat doen we dagelijks. Elke dag bewijzen we onze innovatieve succesformule: lagere kosten, sneller bouwen, meer innovatie en een verbroederende sfeer.

Gewoon van Gisbergen.