Ambachtelijk geel
view_img_crop_hrAl meer dan honderd jaar bouwen wij aan onze uitstekende reputatie. Waarom? Omdat voor ons de lat niet hoog genoeg kan liggen. LEAN, ketensamenwerking en een innovatieve blik vormen ons DNA.
Dat doen we in onze herkenbare kleur geel. In dat geel zit een pracht van een familiebedrijf verpakt. Een bedrijf dat in 1900 met grondlegger Piet van Gisbergen begon. Piet stond aan de wieg van een ambachtelijk timmerbedrijf dat zich snel doorontwikkelde tot een succesvol bouwbedrijf. Dát vakmanschap is nog elke dag voelbaar in elke vezel.

Bekend en bemind
Zo natuurlijk als Piet werkte met natuurlijke materialen, zo vanzelfsprekend werd de opvolging door de jongere generatie. De gebroeders Janus en Harrie namen gefaseerd de leiding van het bedrijf over. Het bouwbedrijf sloeg zijn vleugels vanuit Hooge Mierde uit tot ver buiten de Kempen. De groei van het allround bouwbedrijf werd een feit.

Van Gisbergen, anno nu
Ondertussen hebben we een omvangrijke en uitstekende reputatie opgebouwd. Dat geldt onder meer voor de utiliteitsbouw, de woningbouw, bij projectontwikkeling en projectmatige nieuwbouw. Onder leiding van de huidige directie bewijzen we onze innovatieve succesformule: lagere kosten, sneller bouwen, meer innovatie en een verbroederende sfeer.