Projectomschrijving

21 elegante woningen
Landschappelijk schoon eigentijds verweven met dorpse gezelligheid? Dat is wonen in balans met de natuur. Vroonacker biedt betaalbare bouwkansen. Zo bouwen we samen met de gemeente Hilvarenbeek aan jouw woondromen. Gelegen tussen Hilvarenbeek en Diessen verenigt dit nieuwbouwplan beide dorpen op stijlvolle wijze. Rustiek, lommerrijk én met een uitstekende ontsluiting. Vanuit Vroonacker ben je zo in hartje Hilvarenbeek. Kortom, dit plan vormt ‘een thuis’.

Groene thuisbasis
Wonen in het groen? Met scholen en andere voorzieningen binnen handbereik? Wonen in een natuurlijke omgeving, waar het groen je zal behagen? Realiseer dan hier jouw thuis en bepaal zélf de afwerkingsklasse van jouw woning.

Vrijstaande woningen
Speciaal voor dit plan hebben we vijf verschillende vrijstaande woningtypen geselecteerd, in een XL en XXL variant. Met diepe voortuinen en een verspringend kavelbeeld creëren we elegante pareltjes in het groen. Alle kavels geven bovendien een weids uitzicht vanuit de achtertuinen. Aan jou dus de eer om uit één van de acht wonderschone plekjes te kiezen.

Heb je één van de vrijstaande kavels op het oog? Maak dan een afspraak met de makelaar. Aansluitend volgt een vrijblijvend gesprek met onze architect en klantbegeleiding. Zij nemen je zonder aankoopverplichting mee in de mogelijkheden voor jouw droomhuis.

Het verschil met zélf bouwen? Je weet altijd exact waar je aan toe bent, ook budgettair. En dankzij onze vrijblijvende begeleiding heb je geen bouwstress. Zo bouw je op een bewezen en vertrouwde succesformule waarin alles mogelijk is. Ontvang bovendien een gratis interieuradvies en -tekening.

Gezinswoningen
De gezinswoningen hebben we in 3 varianten: L, XL en XXL. Ideaal voor starters en gezinnen. Stijlvol in een strakke belijning, sfeervol met prachtige overstekken. De zo herkenbare kopgevel is een lust voor het oog. De in 2 kleuren te kiezen gevels geven de woningen hun ingetogen en chique toets. Tijden van weleer herleven op een eigentijdse manier, gevoed door de natuur met uitzicht op groen. Natuurlijk mét een speelplek voor de kinderen.

Levensloopbestendig
Een aantal woningen in dit plan is bovendien geschikt om aan te passen naar levensloopbestendig.

Starterswoningen
Starten met een stevige basis? En met een vaste trap naar zolder? Word dan blij van deze starterswoningen in elegante architectuur. De woning heeft minimaal twee slaapkamers op de eerste verdieping. Omdat de woningen speciaal voor starters zijn ontworpen, geldt het gemeentelijke grondprijsbeleid. Kortom, een starterswoning zoals een starterswoning bedoeld is.

 

Interesse?
Neem dan contact op met onze makelaar: Robert Rexwinkel Lommers makelaars,
tel. 013-50 51 363,  Email: hilvarenbeek@lommersmakelaars.nl

Projectlocatie

Meiraap, Diessen, Nederland

Projectgegevens

Projectnaam: 21 woningen Vroonacker Diessen
Projectplaats: Diessen
Projectontwikkelaar: Gispro
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 21 kavels
Architect: Gewoon Architecten
Makelaar: Robert Rexwinkel - Lommers Makelaars Hilvarenbeek
Woningtypen: 13 gezins- en starterswoningen en 8 vrijstaande woningen
Bijzonderheden:
  • Wonen in een natuurlijke en groene omgeving
  • Goede ontsluiting zowel richting Tilburg als Eindhoven
  • Energiezuinig en duurzaam gebouwd
  • Elegante architectuur
  • Midden-, hoek-, vrijstaande- en halfvrijstaande woningen
  • Gevels in kleuren grijs en wit te kiezen
  • Goede kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
  • Woning eenvoudig samen te stellen via ons Woonmenu
  • Veel uitbreidingsmogelijkheden
  • Bij enkele woningen is het mogelijk om deze aan te passen naar levensloopbestendig