Projectomschrijving

Ook voor Shell mochten we een thuisbasis bouwen. We realiseerden een tankstation inclusief bedrijfsgebouw. Gelegen op een centrale hoek op Bedrijvenpark Het Broek in Waalre heeft Shell daarmee een strategische ligging gekregen voor zijn nieuwe bedrijfspand.

Utiliteitsbouw

Het betreffende project omvat een van onze stokpaardjes in de utiliteitsbouw. Op dit bedrijventerrein realiseerden we diverse percelen tot professionele zakelijke thuishavens. Shell is er dus één van.

Unieke uitstraling

We zijn er in geslaagd om op het bedrijventerrein een stijlvolle uniforme uitstraling te creëren, met voor elk bedrijf een eigen herkenbaar visitekaartje.

Projectlocatie

waalre, van dijklaan 1

Projectgegevens

Projectplaats: Waalre
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Bijzonderheden:
  • realisatie van het bedrijfsgebouw in een stijlvolle vormgeving, uniforme uitstraling met een eigen herkenbaar visitekaartje
  • voor sommige bedrijven realiseerden wij tevens een bedrijfswoning
  • Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich kenmerkt door onder meer door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.
  • Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke 'groene' locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.