Projectomschrijving

Wonen in de achtertuin van Middelbeers? Met een behaaglijke beschutting, volledig in het groen? Ons project ‘In den Beerschen Hof’ is een onbeschreven blad, met volop ruimte voor een eigen verhaal!

30 hoffelijke woningen in een parkachtige omgeving
Kenmerkend aan dit schitterende plan is de gevarieerde architectuur met een karakteristieke witte minerale uitstraling. Naast 11 gezinswoningen omvat het project 3 starterswoningen, 1 meergeneratiewoning, 10 ruime halfvrijstaande woningen met garage en 5 vrijstaande woningen.

De starterswoningen hebben we in 2 maten: S en XS. Het statige karakter van deze woning wordt extra benadrukt door het hogere metselwerk aan de zijkant van de gevels.

De meergeneratiewoning geeft veel woonmogelijkheden al naar gelang de samenstelling van je huishouden. Standaard heeft deze woning een badkamer en slaapkamer op de begane grond, maar er kan ook een badkamer gerealiseerd worden op de eerste verdieping. Standaard is deze woning uitgevoerd met een grote slaapkamer op de verdieping. Een derde slaapkamer behoort ook tot de mogelijkheden.

De gezinswoningen in dit plan hebben 4 verschillende maatvoeringen: L, XL, XL plus en XXL. Elke woning heeft zijn eigen unieke karakter en ligging. Alle gezinswoningen hebben minimaal 3 slaapkamers.

De halfvrijstaande woningen hebben we in 3 maten: XL, XXL en XXXL. Prachtig architectonisch detail aan deze woningen is de stijlvolle kap.

Speciaal voor dit plan heeft onze architect 4 verschillende vrijstaande woningen ontworpen, waarbij 1 ontwerp uniek voor kavel 7 is. Dit project biedt prachtige bouwmogelijkheden voor de realisatie van jouw vrijstaand droomhuis. Je kiest een kavel én de woning die jij wenst te realiseren. Zo heb je het gevoel zelf te bouwen. maar dan met onze hulp. Met de diepe voortuinen en het verspringende kavelbeeld zijn het elegante pareltjes in het groen.

 

Exclusief wonen
Dankzij dit plan slagen we er wederom in om stijlvol wonen te verbinden met het authentieke, dorpse en vriendelijke karakter van Middelbeers.

 

 

 

 

 

Projectlocatie

Hertog Janstraat 30, Middelbeers, Oost-, West- en Middelbeers, Nederland

Projectgegevens

Projectnaam: In den Beerschen Hof
Projectplaats: Middelbeers
Projectontwikkelaar: Gispro BV
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 11 gezinswoningen, 3 starterswoningen, 1 meergeneratiewoning, 10 halfvrijstaande- en 5 vrijstaande woningen
Bouwtijd: 6 maanden
Opdrachtgever: Gispro BV
Makelaar: Nathalie van Gisbergen-Lommers Makelaars te Bladel
Woningtypen: rijwoningen, boerderijwoningen, tweekappers, vrijstaande woningen
Bijzonderheden:
  • volledig wonen in het groen
  • landelijk en stoer wonen
  • elke woning een eigen herkenbare identiteit; benadrukt door een blad van de hartjesboom
  • variëteit aan woningkeuze
  • veel uitbreidingsmogelijkheden
  • stijlvolle architectuur
  • energiezuinig en duurzaam gebouwd