Projectomschrijving

Ook nieuwbouwproject ‘Grote Hassel’ in Lage Mierde is volgens onze unieke bouwfilosofie tot stand gekomen. Dit plan, in een landelijke omgeving gelegen, biedt ruimte voor de bouw van zes royale woningen.

Weids wonen
De pay off van dit project kreeg vanzelfsprekend de titel ‘weids wonen’. Weids omdat de leefruimte meer dan royaal te noemen is. Met scholen, en een gezondheidscentrum ‘voor de deur’ is tevens een prima aansluiting op allerhande voorzieningen verzekerd. Kortom maximale ruimte voor starters en jonge gezinnen.

Eigentijds bouwen
Bijzonder aan dit project is ook het kleinschalige karakter ervan en de eigentijdse strakke detaillering van de kozijnen in het metselwerk. Naast de architectonische ingrediënten zijn kopers uitgebreid gevoed dankzij onze stijlvolle projectbrochure. De aantrekkelijke woningvarianten, uitbouwopties, scherpe prijzen, kwaliteit en het snelle bouwtempo zijn ook in Lage Mierde goed ontvangen.

Onderhoudsvrij, energiezuinig en LEAN
De zes onderhoudsvrije, energiezuinige woningen beschikken over voldoende parkeerruimte. Ook dit nieuwbouwproject is een succesvol bewijs van ons modulaire bouwsysteem. Zo bieden wij flexibel gehoor aan woonwensen voor een transparante en aantrekkelijke prijs. Méér dan LEAN bouwen dus.

Nog kans maken op weids wonen?
Reageer dan snel voor de laatste twee woningen ‘Grote Hassel’ in Lage Mierde. Er zijn nog slechts een hoekwoning – met brede en diepe perceelsgrootte – en een uitzonderlijk royale tweekapper verkrijgbaar. Beide woningen bieden veel vrijheid en zijn gelegen aan een rustige niet-doorgaande weg. Beide percelen bieden ruimte voor parkeren op eigen grond, waarvan de tweekapper bovendien is uitgerust met een ruime garage.

Omlijst door de natuur
Wie kiest voor Lage Mierde, kiest voor wonen in een natuurlijke omgeving volop verenigingszin. Kortom een veilige thuishaven waar maximale ruimte is om te leven. Nieuwbouwplan ‘Grote Hassel’ is omlijst met weilanden en bossen. De percelen trakteren op een weids gevoel en bieden daarmee een heerlijke thuisbasis. Met scholen en een gezondheidscentrum ‘voor de deur’ is een prima aansluiting op allerhande voorzieningen verzekerd.

Samen wonen, samen leven 
Samen wonen? Wij bouwen hier ‘gewoon goed’ aan mee. Dat doen wij met ons woonmenu. Zo krijgt de stap naar een eigen huis een persoonlijk karakter. Maximale invulling van woon-, comfortwensen en bouwopties dus. Dat doen wij samen met onze partners, zoals Ad Schots. Schots verzorgt alle noodzakelijke betonboringen. Ook Robbert Paridaans van Sign Direct weet wat tekenend voor Lage Mierde is. Indruk in dit dorp? Dat doet Luc Hultermans met zijn drukkerij. Hout- en Schuttingbouw Vessem ten slotte zorgt voor een beschutte omheining.

Aantrekkelijke optieprijzen
Zeg je ja? Reageer dan snel, want voor de snelle beslisser hebben wij aantrekkelijke optieprijzen. Meer informatie? Neem dan contact op met:
Nathalie van Gisbergen van Lommers Makelaars, tel: 0497-369898 of Bladel@lommersmakelaars.nl.

Projectlocatie

Grote Hassel, Lage Mierde, Nederland

Projectgegevens

Projectnaam: 6 woningen Grote Hassel Lage Mierde
Projectplaats: Lage Mierde, gemeente Reusel
Projectontwikkelaar: Van Gisbergen
Projecttype: woningbouw, onderhoud
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 6 woningen grote Hassel Lage Mierde
Opdrachtgever: Gispro Projectontwikkeling B.V.
Architect: Gewoon Architecten
Woningtypen: 2 middenwoningen, 2 hoekwoningen, 2 tweekappers
Bijzonderheden:
 • ruime woningen
 • kleinschalig karakter
 • eigentijdse strakke detaillering van kozijnen in het metselwerk
 • maximale invulling van koperswensen
 • standaard 6 zonnepanelen
 • energiekostenbesparing met extra zonnepanelen op één dakvlak
 • ook energieneutraal bouwen mogelijk EPC 0, door zonnecellen en bodemwarmtewisselaar
 • snelle bouwtijd
 • kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
 • efficiëncy in de bouw
 • modulair bouwen
 • Door het verticaal en woning voor woning bouwen, kan er, indien noodzakelijk, in het proces nog op detailniveau worden bijgestuurd