Projectomschrijving

Indruk maak je door kwaliteit en meesterschap. Zo ook de zelfstandige full-service drukkerij Spapens. Bedrijvenpark Het Broek bleek ook voor dit klasse bedrijf het juiste visitekaartje. Het door ons gerealiseerde bedrijfsgebouw en bedrijfswoning zijn thans volop in bedrijf.

Utiliteitsbouw
Het betreffende project omvat een van onze stokpaardjes in de utiliteitsbouw. Op dit bedrijventerrein realiseerden we diverse percelen tot professionele zakelijke thuishavens. Drukkerij Spapens is er dus één van.

Unieke uitstraling
We zijn er in geslaagd om op het bedrijventerrein een stijlvolle uniforme uitstraling te creëren, met voor elk bedrijf een eigen herkenbare vormgeving.

Projectlocatie

van dijklaan waalre

Projectgegevens

Projectontwikkelaar: Van Gisbergen
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Bouwtijd: 10 maanden
Opdrachtgever: Gispro BV
Architect: Van Lierop Cuypers Spierings
Bijzonderheden:
  • realisatie van bedrijfsgebouw en bedrijfswoning in een stijlvolle vormgeving, uniforme uitstraling met een eigen herkenbaar visitekaartje

  • Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich kenmerkt door onder meer door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.

  • Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke 'groene' locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.