Projectomschrijving

 

26 plaatjes van woningen

Zoek je een ideale thuishaven? Eentje waar de natuurlijke rust nog te vinden is? Omringd door diverse natuurgebieden? Dan is Haghorst dé plek om aan te meren. Dit karakteristieke dorp slaat beslist de spade in de grond. Mede dankzij het Groenwoningen Fonds bouwen we (h)écht aan een diversiteit aan woonkansen voor de forens én de rustzoeker. Op de fiets naar je werk? Hilvarenbeek, Tilburg en Oirschot liggen ‘om de hoek’. Het mag worden gezegd, Haghorst bouwt aan een verleidelijk spektakel.

Haghorst bouwt (h)écht

Starten of vrijstaand wonen? Er is uit verschillende heerlijke smaken te kiezen. Stiekem wordt dit project dan ook de ‘snoeptrommel’ genoemd. We hebben geluisterd naar de wenselijke ruimte voor een eigen verhaal. Zo bouwen we naar behoefte. En dus bouwen we gegarandeerd. Dat doen we mede door ons online woonmenu, waarbij je onder meer de indeling en afwerkingsklasse van jouw nieuwe thuis kiest. Tip: meer dan zestig procent van onze ambassadeurs kiest de Perfect Finish woning. Niet verwonderlijk als je jezelf bedenkt dat je voor een aantrekkelijke prijs een volledig hoogwaardige ‘sleutelklare’, en bovendien luxe, woning kan hebben.

Wil je meer weten of heb je interesse?
De brochure kun je op deze pagina downloaden. Voor meer informatie en verkoop verwijzen we je naar de makelaar van dit project.

Neem ook eens een kijkje op ons Woonmenu. Hiermee stel je je eigen woning samen en zie je direct op welke investering je moet rekenen.

 

 

 

Projectlocatie

Pastoor Jilesenstraat 5089, Haghorst, Nederland

Projectgegevens

Projectnaam: De Welder te Haghorst
Projectplaats: Haghorst
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 26 woningen
Opdrachtgever: Consortium De Welder
Architect: Van Asten Doomen Architecten
Makelaar: Robert Rexwinkel, Lommers Makelaars Hilvarenbeek
Woningtypen: starterswoningen, gezinswoningen, halfvrijstaande woningen, vrijstaande woningen en meergeneratiewoning
Bijzonderheden:
  • wonen in een natuurlijke omgeving
  • speelse architectuur met ambachtelijke uitstraling
  • grote variëteit aan woningen
  • hoogwaardige afwerkingsklasse
  • alle woningen standaard uitgevoerd met vloerverwarming op de begane grond
  • energiezuinig, NOM (Nul-Op-de-Meter) mogelijk