Projectomschrijving

Hoe verzamel je bedrijven in één gebouw? Wij realiseerden een bedrijfsverzamelgebouw, bestaande uit vier individuele units. Elke unit is voorzien van een kantoorgedeelte in twee bouwlagen en een bedrijfsgedeelte, met totaal een kantoorruimte van 520 m2 en 1050 m2 voor bedrijfsruimte. In 2007 realiseerden we tevens 36 multifunctionele bedrijfsunits.

Utiliteitsbouw
Het betreffende project omvat een van onze stokpaardjes in de utiliteitsbouw. Op dit bedrijventerrein realiseerden we diverse percelen tot professionele zakelijke thuishavens. Drukkerij Spapens is er dus één van.

Unieke uitstraling
We zijn er in geslaagd om op het bedrijventerrein een stijlvolle uniforme uitstraling te creëren, met voor elk bedrijf een eigen herkenbare vormgeving.

Projectlocatie

Van Dijklaan Waalre

Projectgegevens

Projectplaats: Waalre
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Opdrachtgever: Gispro BV
Architect: Van Lierop Cuypers Spierings
Woningtypen: bedrijfsunits
Bijzonderheden:
  • realisatie van bedrijfsgebouw en bedrijfswoning in een stijlvolle vormgeving, uniforme uitstraling met een eigen herkenbaar visitekaartje
  • Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich kenmerkt door onder meer door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.
  • Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke 'groene' locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.