Projectomschrijving

Ook LAPP GROUP BENELUX, professional op het gebied van kabeltechnologie en systeemoplossingen, kreeg een excellent onderkomen op Bedrijvenpark Het Broek in Waalre.

Utiliteitsbouw
Het betreffende project omvat een van onze stokpaardjes in de utiliteitsbouw. Op dit bedrijventerrein realiseerden we diverse percelen tot professionele zakelijke thuishavens. Zo ook voor LAPP GROUP BENELUX.

Strakke vormgeving
We zijn er in geslaagd om op het bedrijventerrein een stijlvolle uniforme uitstraling te creëren, met voor elk bedrijf een eigen herkenbaar visitekaartje.

Industrieel en hout
De stijlvolle voorgevel werd een van de herkenbare eigenschappen van dit nieuwe bedrijfspand. We realiseerden onder meer een kantoor en een bedrijfshal. in een evenwichtige balans tussen industriële materialen, glas en hout.

Projectlocatie

van dijklaan 16 waalre

Projectgegevens

Projectplaats: Waalre
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen BV
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Opdrachtgever: Gispro BV
Architect: Van Lierop Cuypers Spierings
Woningtypen: bedrijfspand
Bijzonderheden:
  • stijlvolle entree
  • combinatie van industrieel en hout
  • voor sommige bedrijven realiseerden wij tevens een bedrijfswoning
  • Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich kenmerkt door onder meer door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.
  • Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke 'groene' locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.