Projectomschrijving

Dit project is wederom een prachtige realisatie op Bedrijvenpark Het Broek in Waalre. Met een mooie strakke belijning en treffende architectuur.

Utiliteitsbouw
Het betreffende project omvat een van onze stokpaardjes in de utiliteitsbouw. Op dit industrieterrein realiseerden we diverse percelen tot professionele zakelijke thuishavens. Spitters Elektotechniek B.V. is er één van.

Unieke uitstraling
We zijn er in geslaagd om op het bedrijventerrein een stijlvolle uniforme uitstraling te creëren, met voor elk bedrijf een eigen herkenbaar visitekaartje.

Visitekaartje voor het bedrijf
Zo ook voor Spitters. Opvallend is de stijlvolle voorgevel. Met horizontale belijning in de raampartijen en een kenmerkend portaal.

Projectlocatie

dijkstraat 19 waalre

Projectgegevens

Projectplaats: Waalre
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen BV
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Opdrachtgever: Gispro BV
Architect: Van Lierop Cuypers Spierings
Woningtypen: bedrijfsgebouw
Bijzonderheden:
  • stijlvolle voorgevel
  • karakteriserende entree
  • voor sommige bedrijven realiseerden wij tevens een bedrijfswoning
  • Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich kenmerkt door onder meer door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.
  • Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke 'groene' locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.