Projectomschrijving

Ook CreAppetit is trots op Bedrijvenpark Het Broek! Het bedrijvenpark heeft een uiterst prestigieuze uitstraling dat zich onder meer kenmerkt door de hoogwaardig eigentijds vormgegeven bedrijfsgebouwen.

Vooruitstrevende technologieën
Vanaf de A2 is het bedrijventerrein eenvoudig bereikbaar. Gelegen op een unieke ‘groene’ locatie is Eindhoven binnen handbereik. Dát gegeven, in combinatie met de uitrusting van vooruitstrevende technologieën maken van Het Broek een ideale thuisbasis.

Plezierige werkomgeving
Kortom, voor CreAppetit smakelijke ingrediënten om zich te vestigen in deze plezierige werkomgeving, waar de rust van Brabants meest welvarende dorp Waalre samensmelt met de stedelijke bedrijvigheid.

Nieuw bedrijfspand
Het nieuw gebouwde bedrijfspand voor deze specialist in diepvriesgebak bestaat uit: begane grond met hoofdtoegang, diverse gebruiksruimten, sanitaire ruimten en secundaire ruimten, eerste verdieping, waarin onder meer een aantal kantoorruimten, presentatieruimte, archief en toiletruimte gevestigd zijn.

Projectlocatie

Van Dijklaan 4, Waalre, Nederland

Projectgegevens

Projectontwikkelaar: Van Gisbergen
Projecttype: utiliteitsbouw
Projectstatus: opgeleverd
Opdrachtgever: Gispro BV
Architect: Van Lierop Cuypers Spierings
Woningtypen: bedrijfspand
Bijzonderheden:
  • realisatie van een bedrijfsgebouw in een stijlvolle vormgeving, prestigieuze uitstraling met een eigen herkenbaar visitekaartje