Projectomschrijving

In een parkachtige omgeving ontpopt zich aan de zuidrand van Bergeijk een uniek nieuwbouwproject: : ‘Trilo’. Het plangebied is een gewilde woonlocatie. Aan de wieg van de toekomst zijn allerhande voorzieningen -zoals een royaal winkelaanbod, diverse scholen en tal van horecafaciliteiten- en het prachtige groen al binnen handbereik.

Wonen volop rust en ruimte voor maar € 230.000,-?
Dat kan aan de Uitvang in Bergeijk. Op een perceel van 233m2 word je al eigenaar van een tweekapper voorzien van een volledig afwerkingniveau. Volledig afgewerkt? Ja! Met tegelvloer op de begane grond, laminaat op de beide verdiepingsvloeren én de hele woning voorzien van glad stukwerk. Dat is kwaliteit voor een zacht prijsje!

Waanzinnig! Een tweekapper met een gespouwde garage inclusief elektrische sectionaaldeur in een luxe afwerkingniveau voor maar € 239.900,-?! Het kan aan De Uitvang in Bergeijk.

Wil jij wonen zonder verder omkijken? Direct genieten na de bouw? Alleen te hoeven dromen over de inrichting? Geniet dan van de Perfect Finish Formule van het stijlvolle nieuwbouwplan Trilo in Bergeijk.

Bouwen klaar? Wonen maar!
Aan De Uitvang worden prachtige woningen gerealiseerd. Wie Perfect Finish kiest, kiest bovenop zijn woningtype Basic, Comfort of Luxe voor een hoogwaardige ‘sleutelklare’ afwerking. Zo kun je per bouwlaag kiezen uit meerdere opties, zoals: vloeren, stukwerk, vloerverwarming en spuitwerk.

Samen wonen
Wonen doe je samen. Aan onze pakkende Perfect Finish woonformule werken onder meer mee: Adviesbureau Kerkers, W&G bouw, Nuva Keukens, Esco vloeren, Loek Lommers Tegelwerken, Ad Borrenberghs, van der Looy stukadoors en Luxlight. Zij zorgen voor een volledige afwerking van de woning. LEN Interieur & Styling helpt met prikkelend interieuradvies. En van Lierop Tuinen brengt binnen naar buiten.

Bovenstaande kavel is slechts een voorbeeld hoe het kan. De kavels zijn ruim en bieden een vrije achterom. Liever een casco of basic uitvoering? Informeer vrijblijvend naar de aantrekkelijke prijsstelling.

Wonen aan het water
De realisatie van dit project geschiedt in fases. Het plan kent diverse woningtypes, zoals: patiowoningen, hoek- en middenwoningen evenals aantrekkelijke tweekappers. Bijzonder zijn de te bouwen waterwoningen. Kortom, uiteenlopende woningtypen ontmoeten elkaar centraal aan het water.

Duurzaam bouwen
In dit project is vanzelfsprekend ook aan duurzaamheid gedacht. Bovenop de diverse uitbouwopties kunnen de woningen vanaf fase 4 zelfs extra uitgerust worden met de nieuwste technieken, zoals een bodemwarmtewisselaar. Ook een hoogwaardige ‘sleutelklare’ afwerking van de woning behoort tot de mogelijkheden.

De kracht van LEAN
Dankzij ons modulaire bouwsysteem geven wij voor een transparante en aantrekkelijke prijs. maximaal gehoor aan woonwensen. Méér dan LEAN bouwen dus.

Meer informatie?
Wil je meer informatie over prijzen en mogelijkheden? Neem dan contact op met Hennie Kunnen Makelaardij, tel: 0497-575203, info@henniekunnen.nl

Projectlocatie

Loo, Bergeijk, Nederland

Projectgegevens

Projectplaats: Bergeijk
Projectontwikkelaar: Van Gisbergen
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: Diverse woningtypes
Opdrachtgever: Trilo C.V. (combinatie VLCS Architecten en Gebr. van Gisbergen)
Architect: VLCS architecten
Makelaar: Hennie Kunnen Makelaardij te Bergeijk
Woningtypen: Alle woningtypen van middenwoning tot vrijstaande woning
Bijzonderheden:
  • maximale invulling van koperswensen
  • energiekostenbesparing met zonnepanelen op één dakvlak
  • vanaf fase 4 ook energieneutraal bouwen mogelijk
    EPC 0, door zonnecellen en bodemwarmtewisselaar
  • snelle bouwtijd
  • kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
  • efficiëncy in de bouw
  • modulair bouwen
  • Door het verticaal en woning voor woning bouwen, kan er, indien noodzakelijk, in het proces nog op detailniveau worden bijgestuurd