Projectomschrijving

Nieuwbouwproject ‘Hapertse Weide’ wordt in vijf fases gebouwd. Uiteenlopende woningtypen ontmoeten elkaar aan de rand van Hapert. Het project omvat bovendien zowel huur- als koopwoningen.

Gefaseerd bouwen
Na een eerste succesvolle fase, zijn de volgende fases in een rap tempo verkocht. Vanaf de tweede fase hebben wij ook hier onze unieke bouwformule mogen introduceren .In samenwerking met onze bouwpartners realiseren wij in een kort tijdbestek deze ruime opgezette jonge woonwijk met een dorps karakter. Ondertussen bouwen we kwalitatief en snel aan duurzame woningen met volop uitbreidingsmogelijkheden.

Flexibel bouwen
Starterwoning, luxe walwoning of een vrijstaand geschakeld huis? Dankzij ons woonmenu krijgt de stap naar een eigen huis een persoonlijk karakter. Kopers hebben, naast hun woningtype, de keuze uit maar liefst vier woningvarianten: casco, basic, basic finish of comfort.

Energiebesparing & EPC 0
Bovenop de diverse uitbouwopties kunnen de woningen spaarzaam uitgerust worden met de nieuwste technieken, zoals een bodemwarmtewisselaar. Extra regie over eigen energie? Die keuze maken wij mogelijk met onze twee energiemodules. Ook een hoogwaardige ‘sleutelklare’ afwerking van de woning behoort tot de mogelijkheden.

Klaar voor de toekomst
Met ons modulaire bouwsysteem kunnen wij ook in dit plan flexibel gehoor geven aan woonwensen voor een transparante en aantrekkelijke prijs. Méér dan LEAN bouwen dus.

Rustig wonen in het groen
Hapertse Weide is succesvol. Hoe dat komt? Naast onze unieke woonformule ervaren kopers de nieuwe wijk als stil. De groenfactor draagt hier positief aan bij. Hapertse Weide betekent dus rustig wonen in het groen. Met dank aan de Gemeente Bladel, die dit plan mede mogelijk heeft gemaakt.

Riant wonen
Grote tuinen en een moderne architectuur karakteriseren deze extreem ruime woningen. Standaard worden de woningen op de begane grond voorzien van dubbele deuren. Een walk-in closet op de verdieping en een luxe tuinberging versterken het luxe gevoel. ‘Jos Franken architectuur en stedenbouw’ heeft wederom bewezen gevoel voor vorm te hebben.

Volledige tuinafwerking
Schuttingen en zelfs graszoden zijn in de volledige tuinafwerking inbegrepen. Martin Buytels van het gelijknamige hoveniersbedrijf is hierin een belangrijke spil.

Samen bouwen
Bouwen doe je samen. Daar ligt onze kracht. Dat doen we samen met onze bouwpartners, zoals ‘Reyrink Grondwerken’. Zij dragen zorg voor alle wegenwerken, voorzieningen, grondwerk en beplantingen. Hefun Funderingen zorgt voor de juiste basis. En ook ‘R&M Metselwerken’ is een belangrijke pion. ‘SSB Stucadoorwerken’ strijken de muren glad. ‘Markhorst Elektro’ en ‘Markhorst Duurzaam’ is onze duurzame energiepartner. En dankzij ‘Lemmens Glaszetters- en Schildersbedrijf’ worden de woningen ‘strak in de lak’.

 

Projectlocatie

De Wijer 13, 5527 EA Hapert, Nederland

Projectgegevens

Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 75 woniningen
Bouwtijd: Wordt in fases gebouwd
Opdrachtgever: Gispro Projectontwikkeling B.V.
Architect: Jos Franken B.V. Architectuur
Woningtypen: Er zijn diverse woningtypes gerealiseerd: middenwoningen, hoekwoningen, twee - onder 1 kapwoningen, vrijstaande woningen en walwoningen. In dit plan worden ook 24 huurwoningen gerealiseerd.
Bijzonderheden:
  • maximale invulling van koperswensen
  • energiekostenbesparing met zonnepanelen op één dakvlak
  • ook energieneutraal bouwen mogelijk EPC 0, door zonnecellen en bodemwarmtewisselaar
  • snelle bouwtijd
  • kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
  • efficiëncy in de bouw
  • modulair bouwen
  • Door het verticaal en woning voor woning bouwen, kon er, indien noodzakelijk, in het proces nog op detailniveau worden bijgestuurd