Projectomschrijving

De 6 identieke royale woningen – waarvan er 3 gespiegeld uitgevoerd worden – zijn gelegen in het nieuwe woongebied Zilverackers in Veldhoven. Dit gebied ligt aan de rand van Veldhoven, in een prachtig groen landschap. Veel voorzieningen zoals een basis- en middelbaarschool, sportclubs en Veldhoven Dorp, liggen op een steenworp afstand.

De woningen zijn gelegen op een terrein waar ook een woon-zorgcomplex voor senioren gerealiseerd zal worden.

 

In alle woningen maak je jouw entree via de zijgevel. Met een heerlijke woonruimte aan de voorzijde en een keuken met zicht op de tuin, heb jij alle ruimte om van deze woning jouw thuis te maken. Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers waarvan 1 over de volle breedte van de woning. Een vaste trap brengt je naar de open zolder.

De woningen worden gebouwd op ruime percelen waarvan de achtertuin gesitueerd is op het noordwesten. Iedere woning heeft 2 parkeerplaatsen op eigen terrein.

In onze gasloze nieuwbouwwoningen maken wij gebruik van duurzame energiebronnen, zoals ventilatielucht en de zon. Zo voldoen wij aan het hoogste ambitieniveau, ook op het gebied van energie. Jij woont vervolgens warm, met minder energieverbruik, minder energiekosten en zonder aardgas.

 

Interesse? De verkoop is in handen van Van Santvoort Makelaars in Eersel.

Projectlocatie

Patacker Veldhoven

Projectgegevens

Projectnaam: Hoeve Zuid
Projectplaats: Veldhoven
Projectontwikkelaar: Gispro B.V.
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: in verkoop
Omvang: 6 woningen
Architect: Keeris Architecten
Makelaar: Van Santvoort Makelaars Eersel
Woningtypen: Halfvrijstaande woningen
Bijzonderheden:
  • royale woningen
  • centraal gelegen
  • veel voorzieningen op steenworp afstand
  • 2 parkeerplaatsen op eigen terrein