Projectomschrijving

5 hippe energieneutrale stadswoningen
Op een bijzondere plek in de Bomenbuurt wordt vormgegeven aan 5 unieke stadswoningen voor gezinnen en ‘young urbans’. Origineel vanwege de architectuur, geliefd vanwege de ligging. Want wie in de Boomstraat woont, is gezellig geworteld in het hart van Tilburg en heeft het centrum binnen handbereik. Het station en de levendige terrasjes liggen op slechts enkele minuutjes lopen. 

 

4 stadswoningen en 1 stadspatio
Op de voormalige locatie van Squashcentrum de T is ruimte voor de bouw van 5 energiezuinige gasloze stadswoningen. En met ons online woonmenu bepaal jij zelf de indeling en afwerkingsklasse van je huis. Hiermee bieden wij maximale invulling van woon-, comfortwensen en bouwopties.

 

Stadswoningen
Er zijn 4 stadswoningen met allemaal een eigen achterom. Bijzonder is dat ze een parkeerplaats hebben op eigen grond. Kavel 1 heeft zelfs een garage en inrit; 2 parkeerplaatsen dus.De stadswoning is er in twee uitvoeringen ( XL en XXL) en beschikbaar in twee varianten (basis en atelier).Iedere woning heeft 3 woonlagen en daarmee de mogelijkheid voor de huisvesting van maar liefst 5 slaapkamers!
Kavels 2, 3 en 4 worden (zonder meerprijs) uitgevoerd met een uitbouw van 2.40 m. aan de achterzijde waardoor er een royale living ontstaat. Kavel 1 heeft in de basis al een verlenging van 2.40 m.

 

Stadspatio
Wie echt iets bijzonders wil, kiest voor deze stadspatio want hij herbergt maximale privacy met waanzinnige indelingsmogelijkheden. Standaard is deze patio uitgerust om te wonen en te slapen op de begane grond. Mét veel daglicht en zicht op de makkelijk te onderhouden patiotuin. Op de verdieping is er nog eens plaats voor 2 slaapkamers met badkamer.
De ruimten lenen zich uitstekend voor het verwezenlijken van bijzondere woondromen. Zo is een grote leefkeuken op de begane grond met een gastenverblijf ernaast slechts één van de vele ideeën.
Maak van de beide slaapkamers op de verdieping één grote loft. Of een stijlvol atelier! Met de aangrenzende loggia ingrediënten genoeg om van jouw stadspatio iets moois te maken.

 

De digitale brochure kun je via deze pagina downloaden. Kijk op www.woonmenu.eu en stel je ideale woning samen!

 

Met dank aan Jo Gelton van G3D voor de foto’s.

 

 

Projectlocatie

Boomstraat 85 Tilburg

Projectgegevens

Projectnaam: 5 stadswoningen Boomstraat
Projectplaats: Tilburg
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 5 woningen
Architect: Architectenburo Frans van Roy
Makelaar: Remco Olden Lommers makelaars
Woningtypen: stadswoningen, patio woning
Bijzonderheden:
  • moderne en eigentijdse architectuur
  • energieneutraal
  • in hartje Tilburg
  • mogelijk met maar liefst 5 slaapkamers
  • basis en atelier variant met vide
  • 4 van de 5 woningen hebben een eigen parkeerplaats
  • 1 woning heeft een garage