Projectomschrijving

Nieuwbouwproject Biezendal in Bladel betekende een revolutie in de bouwwereld; het werd ons eerste kindje volgens onze LEAN-formule.

Primeur met LEAN
Alle 21 starterswoningen waren in no time verkocht. In ketensamenwerking realiseerden wij in een relatief korte tijd deze ruime opgezette jonge woonwijk.

Voorbeeld voor de woningmarkt
Onze vooruitstrevende visie werd direct succesvol ontvangen. De wethouder van de Gemeente Bladel noemde het ‘een voorbeeld zoals het in de huidige markt moet’. En daarmee doopte hij Biezendal tot een succesvolle bouwrealisatie.

Maximale invulling van woon-, comfortwensen en bouwopties
Dankzij ons woonmenu kreeg de stap naar een eigen huis een persoonlijk karakter. Kopers hadden naast hun woningtype de keuze uit maar liefst vier woningvarianten: casco, basic, basic finish of comfort.

Volledig naar koperswensen
Na ‘Biezendal’ hebben wij ons bouwproces nog verder doorontwikkeld. Wij doen namelijk alles voor de flexibele realisatie van koperswensen. Uitbouw, dakkapel, garage, energiebesparing, carport of veranda? Met ons modulaire bouwsysteem kunnen wij flexibel gehoor geven aan woonwensen voor een transparante en aantrekkelijke prijs. Méér dan LEAN bouwen dus.

Projectlocatie

Helleneind 30, 5531 PG Bladel, Nederland

Projectgegevens

Projectplaats: Bladel
Projectontwikkelaar: Gebr. van Gisbergen BV
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 35 woningen
Bouwtijd: 6 maanden
Opdrachtgever: Gispro Projectontwikkeling B.V.
Architect: Jos Franken B.V. Architectuur en Stedenbouw
Woningtypen: Totaal 35 woningen, waaronder de volgende koopwoningen: 14 middenwoningen, 8 hoekwoningen, 4 halfvrijstaande woningen en 1 vrijstaand geschakelde woning en 8 huurwoningen voor Woningstichting de Zaligheden.
Bijzonderheden:
  • maximale invulling van koperswensen
  • snelle bouwtijd
  • kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
  • efficiëncy in de bouw
  • modulair bouwen
  • Door het verticaal en woning voor woning bouwen, kon er, indien noodzakelijk, in het proces nog op detailniveau worden bijgestuurd

Brochures