Projectomschrijving

Hoe zorg je dat mensen kunnen bouwen op vakmanschap en broederschap? Dat doe je door te ontzorgen en vooral door zekerheid te bieden. Voor ons is dat een vanzelfsprekendheid. Daar bovenop zijn we aangesloten bij Woningborg. Zo borgen we volledig afgedekte risico´s voor zowel particulieren als zakelijke opdrachtgevers.

Afbouwgarantie verzekerd
Waar gehakt wordt, vallen spaanders. Mocht gedurende de bouw een bouwonderneming onverhoopt failliet gaan, dan zorgt Woningborg voor de afbouw van de woning. Zo ook in Udenhout, waar de oorspronkelijke bouwer tijdens de bouwfase failliet is gegaan.

Zekerheid voorop
In opdracht van Woningborg bouwen we voor de kopers van deze woningen voort aan zekerheid. Wij kregen de opdracht om alsnog deze half gebouwde 32 woningen te realiseren. En daarmee zijn de kopers nog vóór de bouwvak verzekerd van hun woning in de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’.

Diverse woningtypes
Bedaux De Brouwer Architecten ontwierp diverse woningen voor deze prille woonwijk aan de Noordoostzijde van Udenhout. Wij bouwen hier verder aan zes halfvrijstaande woningen, een blok van zes rijwoningen, een blok van vier rijwoningen en tien patiowoningen. En dus bouwt Udenhout verder op vakmanschap en broederschap. Die van ons dus. Gewoon goed, toch?!

Projectlocatie

udenhout den bogerd

Projectgegevens

Projectnaam: 32 woningen Udenhout
Projectplaats: Udenhout
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 32 woningen
Bouwtijd: 5 maanden
Opdrachtgever: Woningborg
Architect: Bedeaux De Brouwer Architecten
Woningtypen: tweekappers, rijwoningen en patiowoningen
Bijzonderheden:
  • Project Den Bogerd Udenhout
  • Opdrachtgever Woningborg
  • Afbouwproject wegens faillissement oorspronkelijke bouwer
  • Middenwoningen, halfvrijstaande woningen en patiowoningen
  • Totaal 32 woningen
  • Volledig afgewerkt vóór de bouwvak