Projectomschrijving

Waalre Noord een stijlvolle wijk rijker. Te midden van een groene en waterrijke omgeving hebben wij 22 woningen, waaronder waterwoningen en boerderijwoningen gerealiseerd.

Hoog afwerkingniveau
De woningen kenmerken zich door een gevarieerde architectuur met veel aandacht voor details en een hoog afwerkingniveau. Prachtig vormgegeven gevels, afwisselende raampartijen, sfeervolle veranda’s en balkons bieden een sfeervolle aanblik.

Riant en energiezuinig
De grote diversiteit aan woningtypes op riante kavels genieten veel detaillering. Bovendien zijn de woningen duurzaam en energiezuinig.

Exclusief wonen
Dankzij dit plan zijn we erin geslaagd om exclusief en stijlvol wonen te verbinden met het authentieke, romantische, dorpse en vriendelijke karakter van Waalre.

Projectlocatie

Heistraat 6, 5581 VW Waalre, Nederland

Projectgegevens

Projectontwikkelaar: Van Gisbergen
Projecttype: woningbouw, onderhoud
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 22 woningen Hoogh Waalre
Bouwtijd: 1 jaar
Opdrachtgever: AM bv regio Zuidwest
Architect: LSWA Architecten / Friso Woudstra Architecten bna
Woningtypen: 14 waterwoningen, 4 boerderijwoningen, 2 halfvrijstaande woningen en 2 vrijstaande woningen. Om het dorpse straatbeeld te behouden vindt nagenoeg al het parkeren plaats op de binnenterreinen achter de woningen. Bovendien hebben de boerderijwoningen, halfvrijstaande woningen en de vrijstaande woningen parkeergelegenheid op eigen terrein.
Bijzonderheden:
  • enorme variëteit aan woningkeuze
  • veel uitbreidingsmogelijkheden
  • exclusieve architectuur
  • energiezuinig en duurzaam gebouwd
  • stijlvol wonen