Projectomschrijving

Behaaglijk wonen vraagt om een groene omgeving.
Borkel en Schaft biedt het decor van natuurlijke rust in een authentieke groene oase. Met de Malpie als achtertuin en de meanderende Dommel is het hier idyllisch wonen. We bouwen aan een diversiteit aan woonkansen, voor zowel de forens als de rustzoeker.

 

In nauwe samenwerking met de gemeente Valkenswaard en het Dorpsinitiatief, ontwikkelden wij 11 woningen. We hebben geluisterd naar de wenselijke ruimte voor een eigen verhaal. Zo bouwen we naar behoefte. Aan de rand van natuurgebied de Malpie realiseren wij rijwoningen en twee-onder-een kap woningen die geschikt zijn voor zowel gezinnen als starters en senioren.
Kies je voor een starterswoning M met 2 slaapkamers of ga je voor een gezinswoning in de maten L, XL met 3 slaapkamers en een zolder? De halfvrijstaande woningen zijn zelfs beschikbaar t/m maat XXXL.

 

Bouwen klaar? Wonen maar!
Je kiest zelf het afwerkingsniveau van de woning. Naast de varianten Basic, Comfort en Luxe, kun je ook voor Perfect Finish kiezen. Je woning wordt dan sleutelklaar opgeleverd, zelf hoef je je alleen nog maar bezig te houden met de inrichting van het interieur en de tuin. En heb je twee rechterhanden? Dan is de Casco uitvoering wellicht iets voor jou. Kortom: jij bepaalt!

 

Duurzaam bouwen
In dit project is vanzelfsprekend ook aan duurzaamheid gedacht. Bovenop de diverse bouwopties kunnen de woningen uitgerust worden met de nieuwste technieken, zoals een bodemwarmtewisselaar. Dankzij ons modulair bouwsysteem geven wij, voor een transparante aantrekkelijke prijs, maximaal gehoor aan woonwensen.

 

Starterslening gemeente Valkenswaard
Voor de koop van een woning uit dit project kun je in aanmerking komen voor een starterslening van de gemeente Valkenswaard. Je leest er alles over in het document dat je op deze pagina kunt downloaden. Hierin staan de voorwaarden en hoe je deze lening kunt aanvragen.

 

.

 

 

 

.

Projectlocatie

Borkel en Schaft, Nederland

Projectgegevens

Projectnaam: 11 woningen Biestven
Projectplaats: Borkel en Schaft
Projectontwikkelaar: Gispro BV
Projecttype: woningbouw
Projectstatus: opgeleverd
Omvang: 11 woningen
Opdrachtgever: Gemeente Valkenswaard
Architect: Gewoon Architecten
Makelaar: Leemans makelaardij
Woningtypen: Rijwoningen, twee-onder-een kap
Bijzonderheden:
  • maximale invulling van koperswensen
  • energiekostenbesparing met zonnepanelen op één dakvlak
  • energieneutraal bouwen mogelijk met EPC 0, door zonnecellen en warmtepomp
  • snelle bouwtijd
  • kwaliteit door samenwerking met bouwpartners
  • efficiëncy in de bouw
  • modulair bouwen